DIY Dishwasher Repair

Maytag Whisper 300-serie vaatwassers kunnen een slimme investering voor ons huis zijn. Het behouden van de automatische vaatwasser vereenvoudigt niet alleen ons huishoudelijk werk, maar bespaart u ook tijd om andere, belangrijkere taken uit te voeren. Dit artikel bevat handige tips en informatie over de juiste manier om problemen met Maytag-vaatwassers op te lossen.

Het schoonmaken en afwassen van de afwas na elke maaltijd kan een zware dagelijkse taak zijn. Ik zeg dit; omdat ik persoonlijk niet van afwassen houd. Dankzij mijn Maytag Quiet Series 300 vaatwasser kan ik nu genieten van het chatten met mijn familie zonder me zorgen te hoeven maken over de afwas. Omdat de vaatwasser echter elke dag opnieuw wordt gebruikt, raakt hij gemakkelijk beschadigd. De volgende paragrafen zullen u helpen bij het oplossen van enkele machineproblemen. Dit artikel bevat secties voor het oplossen van verschillende problemen.

Maytag produceert de Whisper 300 serie vaatwassers. Zolang de vaatwasser is geïnstalleerd in een woonomgeving in de Verenigde Staten of Canada, heeft de vaatwasser een jaar beperkte garantie die alle defecte onderdelen dekt. Gedurende de garantieperiode zal Maytag Services de vaatwasser kosteloos repareren of vervangen. Maytag raadt aan om problemen met de vaatwasser op te lossen om veelvoorkomende problemen op te lossen voordat garantieservice wordt aangevraagd.

FAQ # 1: Ontevredenheid over de vaatwasser

1. Schakel de watertoevoer in en controleer de stroomonderbreker of de zekering van het huis. Reset of vervang indien nodig.

2. Verwijder de toevoerslang en reinig de inlaat van de waterklep om afzettingen te verwijderen. Verwijder de knikken in de toevoerslang.

3. Druk op de knop “Starten / Annuleren” om de geselecteerde vaatwassercyclus te starten.

4. Sluit en vergrendel de deur. Als de deur niet correct is vergrendeld, start de vaatwasser niet.

FAQ 2: Vaatwasser loopt niet leeg

1. Verwijder de knikken in de afvoerslang.

2. Voer de afvalverwijdering uit om deze te legen. Als de vaatwasser in de gootsteen wegloopt, giet dan water in de gootsteen om ervoor te zorgen dat de afvoer van de gootsteen niet verstopt raakt. Als het verstopt is, giet dan vloeibare afvoerreiniger in de afvoerleiding om de verstopping te verwijderen.

Voordat u de vaatwasserhersteller belt om de apparatuur te repareren, moeten de volgende zaken worden gecontroleerd: elektriciteits- en watervoorziening, bedieningspaneel en watertoevoerslang. Het duurt ongeveer 20 minuten om problemen met het apparaat op te lossen door veelvoorkomende oorzaken van technische problemen te elimineren. Probeer daarom eerst de bovenstaande stappen voordat u het handige onderhoudspersoneel belt om onnodige onderhoudskosten voor de vaatwasser te voorkomen. Als alle andere methoden echter mislukken, is het tijd om uw meest vertrouwde vaatwasserhersteller te vinden.

 

Artikelbron: http://EzineArticles.com/7922326

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *